Skapa konto Logga in

Så fungerar det

Ditt rabatthäfte i mobilen

Citykupongerna är rikslotteriet ”Sportlotteriets” koncept för rabattkuponger och ger dig tillgång till attraktiva erbjudanden var du än är.

Vi finns över hela landet och har rabattkuponger från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med Citykupongerna kan du som köpt Sportlotten spara 1000-tals kronor varje år på hemmaplan, resan och på semestern.

Skapa ett eget rabatthäfte (konto) idag och aktivera det med en aktiveringskod så är du igång och sparar. Aktiveringskoder medföljer när du köper Sportlotten av din lokala idrottsförening.

Så här enkelt är det:

  1. Skapa ett konto med ditt mobilnummer.
  2. Du får ett 4-siffrigt lösenord via sms.
  3. Logga in med mobilnummer och lösenordet.
  4. Aktivera Citykupongerna med en aktiveringskod.
  5. Välj stad (Tryck på ikonen till höger om vår logo).
  6. Välj kupong, visa upp och tryck på ”Förbruka”.

Fungerar med alla mobiler

Citykupongerna har du alltid tillgång till och systemet fungerar med alla mobiltelefoner. Gå in via internet i mobilen på adressen www.citykupongerna.se. Du behöver inte ladda ner någon app.

Förläng tiden med fler koder

Har du flera aktiveringskoder kan du lägga in dem direkt och förlänga aktiveringstiden. En specifik kupong kan bara nyttjas en gång per konto även om du förlänger aktiveringstiden.

Så gör du (lokala kuponger)

Välj stad, tryck fram kupongen och visa för personalen som förbrukar den genom att trycka på knappen ”Förbruka kupong”. Den försvinner då från ditt urval och sparas under ”Mina förbrukade kuponger”.

Så gör du (webberbjudande)

Webberbjudanden är ett urval av de bästa rabattkoderna som finns tillgängliga på internet. Välj erbjudande, tryck fram kupongen och tryck på ”Förbruka kupong”. När du förbrukar kupongen får du en rabattkod som ger dig rabatt i webbshopen.

Skriv upp koden eller kopiera den och tryck sedan på länken till webbshopen. Vill du vänta och använda koden senare finns kupongen kvar med kod och länk under ”Mina förbrukade kuponger”.

Nya kuponger varje vecka

Urvalet av kuponger i Citykupongerna utökas hela tiden och varje vecka kommer det till nya erbjudanden.

Vi tar gärna emot tips och önskemål på företag som du skulle vilja se i häftet.

Sänd detta till info@citykupongerna.se.

När aktiveringstiden löpt ut

Det är ingen automatisk förlängning utan när din aktiveringstid löpt ut kan du helt enkelt inte förbruka kuponger längre. Du har ändå tillgång till Citykupongerna och kan bläddra bland kuponger för att sedan aktivera när du vill.

/Mycket nöje önskar Citykupongerna-teamet

Top